50 solgt på Stølevarden

Det bygges som aldri før på Stølevarden. Siden salgsstart 1.mars 2020 er det solgt hele 50 boliger. Helt fantastisk og over all forventning sier Rune Valborgland i VM Bygg AS som står for salg og bygging på Stølehalvøya sammen med Glenn Meberg i VM Bygg AS og i samarbeid med grunneier Ole Christian Alsand.

37 enheter er overlevert til sine eiere

På Stølevarden som er det første feltet i utbyggingen så bygges det en blanding av to- og firemannsboliger, enebolig i rekke og eneboliger. Det er stor bredde i de som har kjøpt bolig, fra førstegangsetablerere til familier som kanskje skaffer seg bolig nummer tre. 37 boliger er overlevert til sin eier og 6 boliger skal overleveres innen utgangen av året.

Stølehalvøya bolig, utvendig i sollys.

Mange har flyttet inn og uteområdene begynner å ta form.

Boliger på Stølehalvøya, med parkeringsplass

Tomannsboligen som er avbildet ligger nederst på feltet. To- og firemannsboligene har vært populære og mange er solgt.

Tomannsbolig og firemannsbolig ved Strandfjorden

Nederst i svingen rett før Strandfjorden bygges det i disse dager for fullt på en tomannsbolig og en firemannsbolig som allerede er solgt.

40-50 i sving

Det er stor aktivitet i feltet. I dag er 20 snekkere i sving her, sammen med arbeidere fra PS Anlegg, elektrikere, rørleggere og andre håndverkere. Totalt cirka 40-50 personer har sin daglige arbeidsplass på Stølehalvøya.

Rune Valborgland i boligfeltet

Helt fantastisk og over all forventning sier Rune Valborgland i VM Bygg AS som står for salg og bygging på Stølehalvøya.

Nye boliger under planlegging hele tiden

Starten har vært god, men utbyggingen på Stølehalvøya skal foregå gjennom flere år. I disse dager er det lagt ut enda en firemannsbolig med garasje på Strandfjorden 9 – 15 for salg.

Strandfjorden 9-15

To ledige boliger

På tomtene Stølvarden 92, 94, 96 og 98 bygges det energi effektive og moderne eneboliger til en fornuftig pris. 98 og 96 er solgt.

Stølvarden 92-98

Stølevarden 92 og 94 er foreløpig ledig.

Fantastiske tomter ved Strandfjorden

Strandfjorden er ferdig planert og tomtene ligger for salg. Beliggenhetene på tomtene er fantastisk med utsikt til Strandfjorden. Til nå er et par tomter reservert, men her garanterer vi at du kan finne drømmetomten: https://stolehalvoya.no/tomter/

Utsikt over Strandfjorden