Ledige tomter på Strandfjorden og Stølevarden

10 flotte sjønære og solrike utsiktstomter ved Strandfjorden

Vi er nå i gang med byggetrinn to på Stølehalvøya. Arbeidet med å opparbeide tomter på Strandfjorden er ferdig og vi har 10 tomter for salg med byggeklausul. De solrike tomtene ligger på to platåer, høyt og med utsikt mot Strandfjorden.

Strandfjorden med Stølevarden bakerst.

Strandfjorden_utsikt

Det er ikke noe å si på utsikten fra de ytterste tomtene på Strandfjorden. Her kan du kose deg på terrassen og følge den rolige båttrafikken på Strandfjorden på vei opp og ned Reddalskanalen.

Fem av tomtene, (80 til 88) ligger på det øverste platået og syv tomter (60-72) ligger på det nederste platået vendt mot vest og Strandfjorden. Tomtene er fra 593 m² til 821 m².

Stole illustrasjon

Illustrasjonen fra arkitekt viser hvordan det kan bli når husene er på plass på de tolv tomtene.

Med byggeklausul, men du kan forme ditt eget drømmehus

Tomtene er med byggeklausul, men klausulen er ikke knyttet til en spesifikk hustype. Det vil si at dere kan utforme drømmehuset selv, både i størrelse og i planløsning. Vi ønsker imidlertid at husene skal utformes på en måte slik at de harmoniserer mest mulig med resten av boligfeltet. Dette blir arkitektens utfordring i samarbeid med dere!

Felles privat pumpestasjon

7 av tomtene 60-62 (Reservert)-64 (Solgt)-66-68 (Reservert)-70 (Solgt) og 72 (Solgt) er tilknyttet privat pumpestasjon nede ved Strandfjorden. Denne må driftes av de som til enhver tid er tilknyttet pumpestasjonen. For utfyllende informasjon kontakte Rune Valborgland.

Mulighet for å leie båtplass

De første kjøperne har også mulighet for å få leie båtfeste nede ved Strandfjorden rett under tomtene. Det er ikke nok plasser til alle, så her vil det være «først til mølla» som gjelder.

Stort felles lekeområde

Mellom Strandfjorden og Stølevarden skal det bygges et stort felles lekeområde med blant annet lekeplasser og ball-løkke. Dette blir opparbeidet og utviklet i takt med salg og bygging av boliger i området.

Dere trenger ikke å bygge med en gang

En annen fordel med disse tomtene er at du trenger ikke nødvendigvis bygge med en gang. Du kan for eksempel kjøpe tomten og starte bygging av huset om et år eller kanskje to. Det gir rom for skikkelig planlegging og utforming.

Rom for stor tomteutnyttelse

Tomtene som er fra rundt 593 til 821 m² har stor mulighet for utnyttelse. I reguleringsplanen er det gitt rom for å bebygge 35% av tomten. Det betyr at om du har en tomt på 600 m² så har dere lov å bygge et hus på hele 210 m² grunnflate. Med to etasjer kan dette bli et hus på over 400 m². Det skulle holde for de fleste.

Tomtepriser

Tomt nr.:

60: Kr. 1 800 000,-

62: Kr. 2 100 000,- (RESERVERT)

64: SOLGT 

66, 68 (RESERVERT) og 70 (SOLGT): Kr. 2 000 000,-

72: SOLGT

Tomt nr.: 80, 82 , 84, 86 og 88: Kr. 1 900 000,- pr. stk.

Til disse 5 tomtene som ligger på det øverste platået er det en liten vei som blir privat. Det betyr at beboerne selv må holde brøyting.

Ta gjerne kontakt for privat visning

Ta kontakt med Rune Valborgland hos VM Eiendom AS dersom dere ønsker å ta en titt på feltet og se de ulike tomtene. Avtale en privat visning en dag det passer å se tomtene og området med selvsyn.

E-post: runevalb@gmail.com
Tlf: 913 81 785

Brosjyre

Skriv inn navn og epost-adresse i skjemaet under, så sender vi deg brosjyre på e-post.

  3 solrike tomter øverst på Stølevarden

  Tomtene 66, 68, 70 er vendt vestover på Stølehalvøya i retning Strandfjorden. De ligger høyt og fritt med utsyn i alle himmelretninger med gode solforhold fra morgen til kveld. Også her vil man få utsikt til havet mellom boligene som ligger på motsatt side. Disse tomtene er på 621 – 683 m².

  Fem Stølevarden tomter

  Tomtepriser

  Tomt nr.: 66 (SOLGT), 68 (SOLGT) og 70 (SOLGT): Kr. 1 500 000,- pr. stk.

  Hva er inkludert i tomteprisen?

  Ei råtomt består i dag av mye stein og skjult infrastruktur. I tomtegrunnen ligger det vann og avløp, strøm, fiberkabler og selvsagt inkluderer det vei helt til tomtegrensa. Grunnarbeidet til huset er ikke med i tomteprisen, det vil være en del av hus prisen.

  Ta gjerne kontakt for privat visning

  Ta kontakt med Rune Valborgland hos VM Eiendom AS dersom dere ønsker å ta en titt på feltet og se de ulike tomtene:

  Rune Valborgland
  E-post: runevalb@gmail.com
  Tlf: 913 81 785

  Brosjyre

  Skriv inn navn og epost-adresse i skjemaet under, så sender vi deg brosjyre på e-post.