Nyheter2023-03-27T09:32:00+02:00

Fant drømmehuset i Grimstad

Nettopp beliggenheten med nærhet til sjø og strand, og likevel sentralt var avgjørende for det valget samboerparet tok. Bak beslutningen ligger det grundige undersøkelser av hva som kunne tilbys mellom Eydehavn i Arendal til Lillesand.

Salg over all forventning på Stølevarden

Det bygges som aldri før på Stølevarden. Siden salgsstart 1.mars 2020 er det solgt hele 35 boliger. Helt fantastisk og over all forventning sier Rune Valborgland i VM-bygg som står for salg og bygging på Stølehalvøya.

Boligfelt med mange kvaliteter

Med bolig på Stølevarden vil du bo nær sjøen. Det er gang- og sykkelavstand til en rekke fine strender, og det er mulighet for å leie båtplass.

Ny vei

Når det skulle anlegges ny vei mot Støle og som hovedadkomst til Grimstads nye bydel Stølehalvøya, måtte det gjøres tidsriktig og skikkelig.

Hva skjuler seg i bakken?

Når utbyggingen er ferdig vil alle eiendommene på Stølehalvøya ha vei, vann og avløp, strøm og fibernett for TV- og internettsignaler – alt skjult i bakken.

Bygger drømmehuset på kremtomt

Noen er tidligere ute enn andre. Sannsynligvis vil kjøperne av tomt 64 på Stølevarden oppdage at dette har vært et smart sjakktrekk.

Gå til toppen