Salg over all forventning på Stølevarden

Det bygges som aldri før på Stølevarden. Siden salgsstart 1.mars 2020 er det solgt hele 35 boliger. Helt fantastisk og over all forventning sier Rune Valborgland i VM-bygg som står for salg og bygging på Stølehalvøya.

Stolevarden Grimstad

Noen er allerede på plass i sin nye bolig

På Stølevarden som er det første feltet i utbyggingen så bygges det en blanding av to- og firemannsboliger, enebolig i rekke og eneboliger. Det er stor bredde i de som har kjøpt bolig, fra førstegangsetablerere til familier som kanskje skaffer seg bolig nummer tre.

Til nå er det bygget ferdig en firemannsbolig og solgt en firemannsbolig nummer to som blir overlevert våren 2022. Tomannsboligen som er avbildet ligger nederst på feltet. To- og firemannsboligene har vært populære og i disse dager har vi gleden av å legge ut flere for salg. 

På utsiktstomtene på toppen av Stølevarden bygges det mange flotte arkitekttegnet eneboliger.

Lekeplassen er klar og venter bare på storinnrykk av de yngste beboerne.

40-50 i sving

Det er stor aktivitet i feltet. I dag er 20 snekkere i sving her, sammen med arbeidere fra PS Anlegg, elektrikere, rørleggere og andre håndverkere. Totalt cirka 40-50 personer har sin daglige arbeidsplass på Stølehalvøya. Noen hus skal reises, i andre hus jobbes det med innredning og noen hus er allerede ferdig og folk har flyttet inn.

Nye boliger under planlegging hele tiden

Starten har vært god, men utbyggingen på Stølehalvøya skal foregå gjennom flere år. På Stølevarden skal det bygges totalt 80 boliger i første byggetrinn. I disse dager er det lagt ut 3 nye eneboliger i rekke for salg. På tomtene Stølvarden 92, 94 og 96. Dette er energieffektive og moderne eneboliger til en fornuftig pris.

Stølevarden 92, 94 og 96 er eneboliger i rekke som nettopp er lagt ut for salg. Dette er en stor bolig på 150 m2 + sportsbod og garasje. Boligene er energieffektive som betyr mye i dagens strømmarked, moderne arkitektur og store gode vinduer. 

Stolevarden_77-83

På Stølevarden 77, 79, 81 og 83 skal det bygges firemannsbolig. En moderne, energieffektiv og rimelig bolig.

På Stølevarden 85, 87 skal det bygges en moderne og energieffektiv tomannsbolig med solvendt hoved fasade. 

Strandfjorden er neste felt ut

Strandfjorden er under planlegging og blir neste trinn i utbyggingen. Her holder PS Anlegg på for fullt med infrastruktur og grunnarbeidet til tomtene. Tomtesalget på Strandfjorden er planlagt å starte på vårparten 2022.