De første husene reiser seg på Stølevarden

Mange av tomtene på Stølevarden er snart ferdig planert. Asfaltering av veier opp til feltet og stikkveier vil skje i løpet av noen få uker. 7 av boligene er solgt og byggingen er allerede i gang.

Helt på toppen av feltet er nr. 64 reist, og vinduene i ferd med å komme på plass. Huset skal være innflyttingsklar allerede i desember og i følge håndverkerne som jobber på huset så er alt i rute. Det er familien Bach, Kevin og Sandra med jentene Eline, Malin og Ida som bygger på kremtomta innerst i Stølevarden boligfelt.

Boligen, et stort arkitekttegnet funkishus, er utformet etter familiens ønsker og behov, og har en BRA på hele 260 m2 inklusive garasje.

Byggingen av huset til familien Bach er i full gang og huset skal stå ferdig i desember

Kevin og Sandra med jentene Eline, Malin og Ida gleder seg til det kommer hus på kremtomta innerst i boligfeltet Stølevarden. De har fått tegnet drømmehuset på det de mener er det beste tomtevalget for dem. De var tidlig ute og kunne velge om de ville bo ytterst med utsikt til havet eller på en lun tomt med utsikt både til havet og vendt mot vest og kveldsola.

Med en sånn utsikt måtte det bli store vinduer!

På Stølevarden 50 er det familien Sørhaug som får sitt drømmehus. Huset er reist og vinduene kom på plass denne uken. Huset skal være innflyttingsklart før jul. Funkishuset til Inge Sørhaug og Anita Glad Sørhaug har et bruksareal på hele 267m2 inkludert sportsbod og garasje. Huset ligger vendt mot Skagerrak og har to store terrasser, så her vil man kunne nyte solen fra morgen til kveld. Fasaden mot havet har store vinduer, både i stua og på kjøkkenet for å riktig kunne ta naturen inn i huset.

Funkishuset til Anita Glad Sørhaug og Inge Sørhaug har et bruksareal på hele 267m2 inkludert sportsbod og Garasje. Huset ligger vendt mot Skagerrak og har to store terrasser, så her kan man nyte solen fra morgen til kveld

Mye gjenstår før stua er klar, men man klarer lett å forestille seg hvordan det kan være å sitte her å nyte i utsikten i sol og regn, storm og stille.

Ikke noe å si på utsikten fra kjøkkenet som er på hele 36 m2. Her er det panoramavinduer og balkongdør ut til terrassen mot sjøen

Utsiktstomter på rekke og rad!

På Stølevarden i Grimstad tilbyr vi nå utsiktstomter med byggeklausul. Arbeidet med å opparbeide tomtene er nesten ferdig, med planering, vann, vei og kloakk. Nå venter de bare på boliger. Veiene opp til – og i feltet blir asfaltert ferdig i løpet av september.

Tomtene er med byggeklausul, men klausulen er ikke knyttet til en spesifikk hustype. Det vil si at dere kan utforme drømmehuset selv, både i størrelse og i planløsning. Vi ønsker imidlertid at husene skal utformes på en måte slik at de harmoniserer mest mulig med resten av boligfeltet. Dette blir arkitektens utforming i samarbeid med dere!

Dere trenger ikke å bygge med en gang

En annen fordel med disse tomtene er at du trenger ikke nødvendigvis bygge med en gang. Du kan for eksempel kjøpe tomten og starte bygging av huset om et år eller kanskje to. Det gir rom for skikkelig planlegging og utforming.

Rom for stor tomteutnyttelse

Tomtene som er fra rundt 520 til 780m2 har stor mulighet for utnyttelse. I reguleringsplanen er det gitt rom for å bebygge 35% av tomten. Det betyr at om du har en tomt på 600m2 så har dere lov å bygge et hus på hele 210 m2 grunnflate. Med to etasjer kan dette bli et hus på på over 400 m2. Det skulle holde for de fleste.

Ta gjerne kontakt for privat visning

Ta kontakt med Rune Valborgland hos VM Eiendom AS dersom dere ønsker å ta en titt på feltet og se de ulike tomtene. Avtale en privat visning en dag det passer å se tomtene og området med selvsyn.

e-post: runevalb@gmail.com
tlf: 913 81 785