Utsiktstomter på rekke og rad!

På Stølevarden i Grimstad tilbyr vi nå utsiktstomter med byggeklausul. Arbeidet med å opparbeide tomtene er nesten ferdig, med planering, vann, vei og kloakk. Nå venter de bare på boliger. Veiene opp til – og i feltet blir asfaltert ferdig i løpet av september.

Tomtene ligger helt på toppen av Stølevarden

Tomtene er vendt mot havet og har sol fra morgen til kveld!

Tomtene 66 til 74 er vendt vestover på Stølehalvøya i retning Strandfjorden.

Tomtene ligger helt på toppen av Stølevarden. 10 av tomtene er vendt mot Skagerrak og har sol fra morgen til kveld! Tomtene er fra 520 til 780 m2.

5 av tomtene er vendt vestover på Stølehalvøya i retning Strandfjorden. De ligger høyt og fritt på feltet. Disse tomtene er på 600 – 650 m2.

Med byggeklausul, men du kan forme ditt eget drømmehus

Tomtene er med byggeklausul, men klausulen er ikke knyttet til en spesifikk hustype. Det vil si at dere kan utforme drømmehuset selv, både i størrelse og i planløsning. Vi ønsker imidlertid at husene skal utformes på en måte slik at de harmoniserer mest mulig med resten av boligfeltet. Dette blir arkitektens utforming i samarbeid med dere!

Dere trenger ikke å bygge med en gang

En annen fordel med disse tomtene er at du trenger ikke nødvendigvis bygge med en gang. Du kan for eksempel kjøpe tomten og starte bygging av huset om et år eller kanskje to. Det gir rom for skikkelig planlegging og utforming.

Rom for stor tomteutnyttelse

Tomtene som er fra rundt 520 til 780m2 har stor mulighet for utnyttelse. I reguleringsplanen er det gitt rom for å bebygge 35% av tomten. Det betyr at om du har en tomt på 600m2 så har dere lov å bygge et hus på hele 210 m2 grunnflate. Med to etasjer kan dette bli et hus på på over 400 m2. Det skulle holde for de fleste.

Ta gjerne kontakt for privat visning

Ta kontakt med Rune Valborgland hos VM Eiendom AS dersom dere ønsker å ta en titt på feltet og se de ulike tomtene. Avtale en privat visning en dag det passer å se tomtene og området med selvsyn.

e-post: runevalb@gmail.com
tlf: 913 81 785

Bygging av de først husene er i gang

De to første eneboligene som er under bygging ble en slik løsning valgt; individuelt tilpasset kjøperen både i størrelse og løsning. Samtidig passer boligen godt inn sammen med de andre boligene som skal bygges på feltet

Familien Sørhaug bygger på Stølevarden 50

På Stølevarden 50 bygges en stor villa med et bruksareal hele 267 m2 i funkis stil, tilpasset resten av feltets byggestil. Planløsningen har stue og kjøkken i 2 etasje med utgang til to store terrasser. I denne boligen kan man nyte gode solforhold og utsikt, både ute og inne fra morgen til kveld.

Byggherre er Inge Sørhaug og Anita Glad Sørhaug som gleder seg stort til å feire sin første jul på Stølevarden!

Stølevarden 50 får en fantastisk utsikt fra kjøkkenet og terrassen mot havet!